Mit navn er Belinda Madsen og jeg er 37 år. Jeg er uddannet pædagog med udeliv som linje. Jeg elsker at være ude, tage på ture på et af de skønne, grønne områder eller legepladser der er i området. Vi er ude hver dag og cykler flere gange om ugen på tur på vores ladcykel😎 Det kan være skoven, en legeplads, det lokale plejehjem, havnen, Elsesminde eller hvor vi synes vi kan få nogle skønne oplevelser.

Jeg bor sammen med min kæreste Johan og vores 2 børn, Marley på 6 år og Naima på 10 år. Vi bor i et stille kvarter i et hus med have til, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig. Der er sandkasse, legehus, rutschebane og fliser hvor der blandt andet kan køres på forskellige køretøjer😊 Vi har også vores Fister i et stort bur i haven, som er vores hunkanin. Der kan og vil blive taget hensyn til børn med allergi.

Indendørs har vi en stor vinkelstue med masser af plads til leg med dukker, køkkenet, Lego Duplo eller til at tumle på madras😆 Dette er kun et udpluk af de lege vi kan fordybe os i når vi er inde. Her er også plads til hygge med en bog, sang eller lidt afslapning hvis man har brug for det. Jeg kan lide at være kreativ med børnene og det er med alt fra malingtil modellervoks, perler, trylledej osv. I stuen er der et akvarie, med fisk og maller.

Jeg er uddannet pædagog med erfaring fra børnehave, vuggestue, bosteder med henholdsvis udsatte børn og unge og voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Mit hjerte banker for de 0 - 3 årige og jeg ligger stor glæde i at være en del af deres udvikling i form af det nærvær en dagpleje kan tilbyde.

Jeg forstår at se barnets behov, møde dem i deres følelser og jeg er anerkendende i min tilgang. Den enkelte skal ses individuelt, men lære at fungere i et fællesskab med andre. Det vil sige jeg blandt andet arbejder med at lære børnene at deltage i oprydning, borddækning, bordskik, vente til det er min tur og være selvhjulpen. Børn bliver så stolte når de selv kan tage sko eller jakke på. Jeg vil også lave aktiviteter med fokus på sansning, motorik, sprog m.m.

Jeg mener et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem jer forældre og jeg er afgørende for at skabe de bedste rammer for barnet når det er hos mig. En åben og ærlig kommunikation fjerner misforståelser. Jeg vægter det højt at skabe trygge, stabile rammer for børnene, så de har ro til at udvikle sig. 

Jeg er et kærligt menneske, så der gives kram, og masser af omsorg hos mig😃 Og så skal vi bare have det sjovt og grine en masse.